Krown sprej KL73 gostejši, 250ml

7.90 

Na zalogi

Opis

Krown sprej KL73 gostejši, 250ml

 

Presenečeni boste nad kvaliteto, obstojnostjo in vsestranskostjo olja Krown, ki je za enostavnejšo uporabo polnjen tudi v spreje. Olje je ekološko neoporečno, saj ne vsebuje strupenih snovi, kislin ali silikonov. Ustreza HASAP H-2 standardu. Po nanosu nima barve in je brez izrazitega vonja. Material se lahko brez težav nanaša tudi na mokro površino, s katere izpodriva vlago. Preprečuje ter zaustavlja korozijo na vseh kovinah, obenem pa maže gibljive dele. Bistveno daljši čas delovanja na predmetih kot podobni materiali.

Gostejše olje KL73, označeno z zeleno nalepko, uporabljamo za opravljanje protikorozijskih zaščit vseh vrst vozil, strojev, orodja in opreme ter za dolgoročno konzervacijo orožja. Obstojnost do dveh let. Razvito je bilo predvsem na željo kanadske vojske, da se podaljša čas delovanja olja na kovini.

 

  • Olje KROWN preprečuje in zaustavlja korozijo na vseh kovinah, obenem pa maže gibljive dele.
  • Nanos materiala preprečuje dostop kisika in vlage do kovinskih delov, močno zavira že začeto korozijo in na kovini ne ustvarja debelih slojev, ki bi zakrivali začetno rjavenje.
  • Olje KROWN ne vsebuje strupenih snovi, kislin ali silikonov.
  • T 32 je namenjen splošni uporabi, služi predvsem kot “odvijač”, za mazanje verig na kolesih ter za čiščenje, mazanje in krajšo konzervacijo orožja (do enega leta).
  • Olje KROWN je možno uporabljati za protikorozijsko zaščito in mazanje kovin.
  • Material zaradi svoje sestave in načina nanosa prodira tudi po drobnih spojih, votlih delih in nosilcih, mažebgibljive dele in zavira oksidacijo raznih električnih kontaktov.
  • Olje KROWN se uporablja za mazanje kovinskih delov motorjev, orodja, strojev (vijaki, ključavnice), uporablja se v letalstvu, industriji, kmetijstvu, pri vzdrževanje plovil, ipd.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Izdelke na zalogi pošljemo isti ali naslednji delovni dan.

Izdelke kateri so na voljo po naročilu dobavimo v roku 2 do 7 delovnih dni.