Zaščita ročk

Zaščite ročk odporne na udarce, nudijo maksimalno zaščito pred drobnimi delci in kamenjem. Močan aluminijast okvir ščitnikov KOBRA, BBSTORM in Barkbusters nudi zaščito pri trčenju ali dolgotrajni vožnji po terenu.

Ščitniki za roke KOBRA proizvajalca SW-MOTECH so izdelani iz izjemno trpežne plastike in imajo izjemno močne in specifične aluminijaste pritrdilne okvirje z 1-točkovno ali 2-točkovno montažo za motorna kolesa. Elegantni dizajn dopolnjujejo izbirni podaljški ščitnika za roko za večjo zaščito in LED indikatorji.

Zaščite ročk BBSTORM proizvajalca SW-MOTECH so na voljo v klasičnem slogu in popolnih kompletih. Ščitniki za roke so izdelani iz trpežne plastike in se prilegajo trpežnemu aluminijastemu okvirju za hitro in enostavno montažo. Zamenljive plastične ščitnike za roko lahko naročite v različnih barvah.

SW-Motech zaščite ročk se prilegajo skoraj vsem modelom motociklov.

Ščitniki za roke Barkbusters iz Avstralije so na voljo v široki paleti modelov, specifičnih za motorna kolesa – od na udarce odpornega EGO ščitnika za trial in enduro motorje do ščitnikov za dodatno zaščito pred elementi.

Prikazovanje 1–12 od 52 rezultatov